Tuesday, 28 June 2011

Jasin oh Jasin

Tudia...tido je keje....hmm,ni kucing kesayangan mak...jasin namanya..hehe, apelah mak ni, letak la nama best cikit..jasin jugak yang dipilih..mmm, btw, ni kucing betina..mak bela dari dia baby lg...dah banyak kali beranak pinak, satu pun xlekat kt rumah, anak-anak semua bagi orang...
Jasin
Si Jasin ni manja gilos dengan mak, nak tido pun dengan mak..(jeles aku)...bangun pagi2(kalau balik kampong la) mesti perasan si jasin ni duk tido seblah mak...manja sungguh!!, paling best time tengok tv, dengan slumber dia leh jalan catwalk dia tu, terus duk atas riba mak (rugi, xsempat amik gambar ari tu)..kalau x blh tunjuk ..hehehe..
So, sebab ade rsa jeles yang terlalu mendalam, yu nak hadiahkan rebit ni kat mak...biar  si jasin tu rasa tergugat sikit..hahhahaha..(jahatnye aku)...yu dah oder sepasang, insyaallah bulan depan dapat lah ..yu pilih kaler putih (betina) n kaler hitam (jantan)...tu pun kalau ade la...kalau xde, yu xkisah kaler ape pun...janji sepasang...hmmm, abislah si jasin..hehehe...hope dia blh terima kuarga baru yang akan menjadi ahli keluarga dia jugak nnti...yeahhh...xsabar nak tunggu bulan depan...lalalala

5 comments:

  1. alala..comenya rabbit tue..nak satu..hehe

    ReplyDelete
  2. Tomeynye rabbit.. Nak jugakk...

    ReplyDelete
  3. alahai comel jer kucing tu nk lekat2 ngn mak,hehe siap catwalk lg tu.hehhe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...